KattaSkills 2018

Torsdag 15. februar blir det konkurranse mellom elever på Hamar katedralskole i seks ulike yrkesfag.

KattaSkills 2018

Vinnerne kan delta på SkoleNM arrangert av WorldSkills i april 2018. Samtidig markeres starten på Yrkesfagenes år 2018.

Faglige oppgaver

• Sveisefaget
Elevene skal buttskjøte et Ø50mm rør med TIG som sveisemetode. De skal også sveise sammen 2 stk 12mm plater med V-fuge, der sveisemetoden er rørtråd.

• Maskinering
Elevene skal dreie en aksel med ISO-toleranse, gjenger og boring.

• Industrimekanikerfaget
Elevene skal sveise sammen en brakett, montere på et lager, og utføre praktisk måling med utvendig mikrometer.

• Mediegrafikerfaget
Elevene skal lage en logo, en brosjyre og et selvvalgt markedsføringsprodukt.

• Frisørfaget
Elevene skal lage en langthårsoppsett med flette, tvinne eller vevteknikk, i tillegg til valgfrie teknikker.

• Interiør- og utstillingsdesign
Elevene skal  planlegge et inngangsparti til en bolig. De skal lage moodboard, farge- og materialkart og fargelagt perspektivskisse med inntegnet dør og inventar.

Åpningsseremoni for deltakere og arrangører i stort auditorium

08.30–13.30
Konkurranser i verksteder rundt om på skolen. Verkstedene er åpne for besøkende, forutsatt at deltakerne får arbeide i fred: Vis hensyn!

13.30–14.30
Deltakerne kan hvile etter innsatsen. Juryene arbeider med bedømmelsen av utført arbeid.

14.30–15.15
Premieutdeling i Stort auditorium.

KattaSkillsPlakat.pdf 965,50 kB