Elever fra Hamar katedralskole vant språkkonkurranse

To tyskgrupper i Vg1 ved Hamar katedralskole har i vår deltatt  i språkkonkurransen «Tysk i fellesskap - Deutsch gemeinsam». Temaet var «Heimat» (hjemsted), og ble arrangert av den tyske, østerrikske og sveitsiske ambassaden, samt Goethe-Instituttet i Oslo.

Elever fra Hamar katedralskole vant språkkonkurranse

Det ble i alt sendt inn 120 bidrag fra 400 deltakere i konkurransen i år, og det var morsomt at en av gruppene vant en av premiene. Elevene har gjort en flott innsats.Elevene som var i vinnergruppa er: Mari B. Løvseth, Margrete G. Røe, Aida Jalali, Ida B. Akre og Anja Fuglesang. De har laget en film på tysk som viser fram hva Hamar har å by på.I tillegg fikk den andre gruppa som deltok trøstepremier for sitt bidrag. Denne gruppa bestod av Kristine Konningrud Bergan, Iselin Sofie Nilsen og Marie Andreassen.

Iselin - Marie - Kristine